Σε ό,τι κι αν κάνουμε, όπου κι αν βρισκόμαστε, ξυπνάμε όλες τις αισθήσεις ενώ εξερευνούμε νέες εμπειρίες…

Οι δικές μας κρουαζιέρες είναι κάτι παραπάνω από τους εμβληματικούς προορισμούς, την τοπική εξειδίκευση και την πολυβραβευμένη φιλοξενία. Είναι η ανακάλυψη ενός μέρους που μπορείτε να ονομάσετε το καταφύγιό σας, ακόμη και μέσα σας. Είναι η αφύπνιση του πάθους για εξερεύνηση και ενός Μεσογειακού τρόπου ζωής. Και η βίωση κοινών αξιομνημόνευτων στιγμών μένουν μαζί μας για πάντα.

Αυτό είναι οι κρουαζιέρες μας.

Είναι αυτό που όλοι μας στην Celestyal Cruises ζούμε, προσφέρουμε και θέλουμε να μοιραστούμε. Γιατί αυτοί είμαστε. Με έτος ίδρυσης το 2014, γίναμε πολύ γρήγορα η πρώτη επιλογή των ταξιδιωτών που θέλουν να εξερευνήσουν τα ελληνικά νησιά και την ανατολική Μεσόγειο. Οι επιβάτες μας, μας προτιμούν επειδή, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είμαστε οι μόνοι που προσφέρουμε την αυθεντική ελληνική εμπειρία. Παθιασμένη, εξατομικευμένη φιλοξενία, βασισμένη σε χρόνια κουλτούρας και πολιτισμού. Ενδελεχείς γνώσεις για τον κάθε προορισμό, μέρος και παράδοση της μεσογειακής ακτογραμμής. Υψηλή γαστρονομία και ψυχαγωγία εν πλω που συνεχίζει την ιστορία που αφηγείται ο κάθε  προορισμός, καθώς πλέουμε προς τον επόμενο.

Το μυστικό μας είναι τα πλοία μεσαίου μεγέθους μας. Επιτρέπουν στο πλήρωμά μας (με την ποικιλομορφία 11 εθνικοτήτων) να σας γνωρίσουν προσωπικά, να θυμούνται τις προτιμήσεις σας και να σας προτείνουν εμπειρίες αποκλειστικά για εσάς. Τα πλοία μεσαίου μεγέθους μας επιτρέπουν επίσης να εξερευνήσουμε πιο απομακρυσμένους προορισμούς, στους οποίους δεν φτάνουν τα μεγαλύτερα πλοία, δίνοντάς μας έτσι αποκλειστική πρόσβαση σε μερικά από τα πιο όμορφα νησιά του αρχιπελάγους μας.

Ωστόσο, οι περιπέτειες ξεκινούν τη στιγμή που φτάνουμε στον προορισμό μας. Μπορεί τη Δευτέρα να ατενίζετε τη Σφίγγα στο Κάιρο, την Τρίτη να ανακαλύπτετε τη διαδρομή για τη Βηθλεέμ, την Τετάρτη να εξερευνείτε τους αμπελώνες σε κάποιο Κυπριακό ορεινό χωριό και, στο τέλος της εβδομάδας, να βρίσκεστε πάλι στη γενέτειρα της δημοκρατίας.

Είτε μας επιλέγετε για ένα τριήμερο ή τετραήμερο είτε για ένα ταξίδι εβδομάδων, ηπείρων και αιώνων, θα σας προσφέρουμε μια απόλυτη εμπειρία αναμνήσεων. Και δεν το λέμε μόνο εμείς. Έχουμε κερδίσει πάνω από 60 βραβεία σε 7 χρόνια, από το «Platinum Guest Experience Excellence» μέχρι και το «Cruise Line with the Greatest Commitment to the East Med Region».

Τα γεύματα, τα κλασικά ποτά και η ψυχαγωγία είναι all-inclusive, φυσικά, ενώ τα φιλοδωρήματα και ορισμένες επιλεγμένες εκδρομές αποτελούν μέρος του standard πακέτου.

Το 2021, γιορτάσαμε τα 200 έτη ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Το 2022 και το 2023, θα γιορτάσουμε την ελευθερία της εξερεύνησης. Αυτή θα είναι πραγματικά μια μοναδική και αξέχαστη περίοδος για κρουαζιέρες με κόσμο, όπου θα απολαύσετε τον χρόνο, το μέρος και τον χώρο για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

Celestyal Cruises

Our Fleet

42  Αποτελέσματα