Η μοναδική εταιρεία στον κλάδο που πλέει υπό την Ιταλική σημαία, το Costa Crociere Group, αποτελεί τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό της Ιταλίας. Μέλος του Carnival Corporation & Plc Group, εισηγμένη στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης και παγκόσμιος ηγέτης του κλάδου της κρουαζιέρας, το Costa Crociere Group αποτελεί τη μητρική εταιρεία της Costa Cruise Lines και της AIDA Cruises.

Με 26 κρουαζιερόπλοια σε υπηρεσία και συνολική χωρητικότητα 88.000 επιβατών περίπου, η εταιρεία έχει τα κεντρικά της γραφεία στη Γένοβα και λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο, με έμφαση στις διαδρομές της Μεσογείου, της Βόρειας Ευρώπης, της Βαλτικής θάλασσας, της Καραϊβικής, της Βόρειας, Κεντρικής & Νότιας Αμερικής, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Άπω Ανατολής. 

Costa Cruises: Ορίζοντες που δε γνωρίζουν όρια

70 χρόνια τώρα, η Costa Crociere ενσαρκώνει το Ιταλικό στυλ και τη φιλοξενία. Πάντα αποτελούσε στόχο της, να συστήσει στους επισκέπτες της τα πιο εκπληκτικά σημεία του πλανήτη, δίνοντας τους την ευκαιρία να εξερευνήσουν ποικίλους προορισμούς και να ανακαλύψουν διαφορετικούς πολιτισμούς στις πέντε Ηπείρους, επιδεικνύοντας απόλυτο σεβασμό στις διαφορετικές τους ταυτότητες. Ως η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας που φέρει την Ιταλική σημαία, λειτουργεί σαν πρεσβευτής των Ιταλικών αξιών στον κόσμο και εκπροσωπεί τη χώρα στα λιμάνια προσέγγισης. Στην Costa η υπεύθυνη καινοτομία είναι βασικός παράγοντας όταν σχεδιάζει τα πλοία του μέλλοντος και αναπτύσσει την εμπειρία εν πλω, μια διαδικασία που πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια, με σκοπό να προσφέρει διακοπές προσανατολισμένες στην ανακάλυψη τοπικών πολιτισμών και βιώνοντάς τες σαν υπεύθυνοι ταξιδιώτες.

Μία διαδρομή 70 ετών

Σχεδόν 70 χρόνια από το πρώτο ταξίδι με το κρουαζιερόπλοιο Anna C στις 31 Μαρτίου 1948 από τη Γένοβα στο Μπουένος Άιρες, η Costa Cruises ταξιδεύει στις θάλασσες του κόσμου έχοντας ψηλά την Ιταλική σημαία. Έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί, μία για κάθε πλοίο. Το Franca C για παράδειγμα, ήταν το πρώτο πλοίο στον κόσμο που κατασκευάστηκε για κρουαζιέρες το 1957. Με τα χρόνια, τα σχέδια, τα μεγέθη και η διακόσμηση των πλοίων έχουν αλλάξει και μπαλκόνια έχουν προστεθεί στην πλειοψηφία των καμπινών. Τα γούστα και οι απαιτήσεις των πελατών έχουν εξελιχθεί, αλλά οι αξίες της εταιρείας παραμένουν ίδιες: Είναι αφοσιωμένη στους πελάτες της!

913  Αποτελέσματα

Costa Brochure 2024-2025

ENGLISH
PDF 36.08 MB
18.04.2024