ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ! ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ MSC CRUISES

Ο στόχος της MSC Cruises είναι να προσφέρει στον επιβάτη μια αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη συναισθήματα.
Αναχωρώντας από το λιμάνι του Πειραιά, ανακαλύψτε την ομορφιά της Μεσογείου, γεύσεις από όλο τον κόσμο και όλες τις δραστηριότητες που προσφέρονται πάνω στο κρουαζιερόπλοιο.
Όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε σε μια 7-νυχτη κρουαζιέρα με τιμές που αρχίζουν από 499€ το άτομο.

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ


Ξεκινώντας το ταξίδι σας από το λιμάνι του Πειραιά, επισκεφτείτε τις σημαντικότερες πόλεις της Μεσογείου και ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία δρομολογίων της MSC Cruises.
Ταξιδεύοντας παράλληλα με τις όμορφες ακτές της Κροατίας, δείτε απίστευτα φυσικά τοπία που περιβάλλονται από το μπλε της Μεσογείου Θάλασσας. Γνωρίστε την ιταλική ατμόσφαιρα της ταξιδεύοντας προς Βενετία, Μπάρι και Μπρίντιζι και γίνετε ένα με την ιστορία αυτών των προορισμών. Με πολλές συναρπαστικές και εξατομικευμένες εκδρομές για να απολαύσετε, σίγουρα θα γνωρίσετε τον τοπικό πολιτισμό και την ιστορία του.
Είτε με την οικογένειά σας, είτε με φίλους, είτε για μία γρήγορη απόδραση με τον σύντροφό σας, μπορείτε να διασκεδάσετε αλλά και να απολαύσετε τη μοναδική ψυχαγωγία καθώς και τη διεθνή κουζίνα στο κρουαζιερόπλοιο, ειδικά προσαρμοσμένη για όλες τις ηλικίες. Εκτός από την απόλαυση του να ξυπνάτε σε διαφορετικό λιμάνι κάθε μέρα, όλα όσα περιμένεις από τις διακοπές σου περιλαμβάνονται σε μια κρουαζιέρα με την MSC Cruises! 

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ


Ταξιδεύοντας στο εξωτερικό δεν ήταν ποτέ ευκολότερο. Χωρίς να πληρώνετε επιπλέον για τα αεροπορικά εισιτήρια ή τις μεταφορές σας, μπορείτε να επιβιβαστείτε από τον Πειραιά, ένα από τα παλαιότερα λιμάνια στον κόσμο, για να αισθανθείτε και να απολαύσετε την εμπειρία μιας κρουαζιέρας!
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε διαφορετικές χώρες και πόλεις χωρίς κανένα κόστος πτήσης, απλώς από το σπίτι σας.
Το πιο σημαντικό; Κάθε πρωί θα έχετε διαφορετική θεά χωρίς να έχετε να ασχοληθείτε με το με το μάζεμα των αποσκευών κάθε ημέρα.
Ανακαλύψτε τους καλύτερους προορισμούς κρουαζιέρας, με μια μεγάλη ποικιλία δρομολογίων που προσαρμοσμένα για να αποκαλύψουν τα αξιοθέατα, τους ήχους και τις γεύσεις των πιο συναρπαστικών πολιτισμών του κόσμου. Ζήστε την ομορφιά της Μεσογείου και ταξιδέψτε στην Ιταλία και την Κροατία αναχωρώντας από το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, τον Πειραιά!

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ


Θα βρείτε όλα όσα περιμένετε από τις τέλειες διακοπές, επάνω σε μία κρουαζιέρα της MSC Cruises, με μια πολύ πιο προσιτή τιμή από τις τυπικές διακοπές, για να ταιριάζει σε κάθε προϋπολογισμό.
Μόνο μια κρουαζιέρα σας δίνει πλήρης διατροφή και διαμονή, απόλυτη άνεση, πολιτιστική εξερεύνηση, απεριόριστη ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες, διεθνείς γεύσεις, και όλα συμπεριλαμβανόμενα σε μια τιμή και σε ένα μέρος. Με ένα ευρύ φάσμα επιλογών καμπινών, προορισμών, εμπειριών και πλοίων, μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.
Μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες αυτές τις αποκλειστικές ευκαιρίες κάνοντας την κράτησή σας  στην κρουαζιέρα, των 7 διανυκτερεύσεων από τον Πειραιά με τιμές που ξεκινούν από 499€ ανά άτομο, με τη δυνατότητα προσθήκης ενός από τα διαθέσιμα πακέτα ποτών αλλά και πολλών άλλων υπηρεσιών.
Ενώ απολαμβάνετε το χρόνο σας εν πλω, θα σας μεταφέρουμε σε συναρπαστικά τοπία κάθε μέρα. Όλες αυτές οι εμπειρίες περιλαμβάνονται στην τιμή της κρουαζιέρας των ονείρων σας.

1181  Αποτελέσματα

WHERE WILL THE SEA TAKE YOU THIS SUMMER?

ENGLISH
PDF 77.61 MB
18.04.2024